Ook dit jaar kan u bij ons tijdens de koudste maanden van het jaar winterbarbecue komen afhalen.

1 weekend per maand kan u genieten van onze grillgerechten.

Afhalen is mogelijk op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond van 17u tot 20u.

Ook burgers verkrijgbaar!


Reserveren kan via onze webshop of even bellen naar 0471787323.


Datums van de winterbarbecue deze editie:

17, 18 & 19 november

15, 16 & 17 december

12, 13 & 14 januari

27 & 28 januari

24 & 25 februari


Smokesjuur

Winterbarbecue



Op zaterdag kan u de winterbbq enkel nog telefonisch bestellen: 0471787323

American BBQ pakket voor 4 personen         

In dit pakket vindt u onze huisbereide pulled pork & pulled chicken terug samen met de inmiddels bekende smokey ribs gelakt met Loonse stroop & sweet chili.

Ook de moinkballs & hot buffalo wings kunnen niet ontbreken. 

Als sides heb ik gekozen voor een klassieke coleslaw, geroosterde maïs, texas style mac & cheese, bacon & jalapeño cornbread.

Omdan alles af te smaken met onze smokey barbecuesaus.


Door te werken met een pakket voor 4 personen, kan ik de prijs per persoon een stuk laten zakken. Dit door dat we minder verpakking moet gebruiken.

Voor 1 persoon is dit natuurlijk ook verkrijgbaar.

Black Angus mixed grill voor 2 personen.


Voor onze mixed grill zijn we het niet te ver gaan zoeken.

In samenwerking met Ekoelogisch selecteerde ik zelf het vlees in het Nationaal park te Maasmechelen, waar deze Black Angus runderen vrij rondlopen. Ze eten daar vooral heide en andere kruiden die er groeien en worden niet bijgevoederd. Ze lopen er vrij en stressloos rond, dit heeft een super effect op het vlees.

Onze mixed grill bestaat uit een chipolata, steak, souvlaki & burger, bereid van dit Black Angus vlees.

Als bijgerecht heb ik gekozen voor gepofte aardappel met home made kruidenboter, coleslaw & geroosterde groenten

(butternut, rode ui en maïs) 

Ook de pepersaus en smokey cocktail worden erbij geserveerd.

Traag gegaarde Black Angus cote à los voor 2 personen

         

Ook voor het paradepaardje van deze winter zijn we het niet te ver gaan zoeken.

In samenwerking met Ekoelogisch selecteerde ik zelf het vlees in het Nationaal park te Maasmechelen, waar deze Black Angus runderen vrij rondlopen. Ze eten daar vooral heide en andere kruiden die er groeien en worden niet bijgevoederd. Ze lopen er vrij en stressloos rond, dit heeft een super effect op het vlees.

Deze cote à l'os heeft al enkele uurtjes in een warm waterbad gelegen voordat we hem voor u grillen op onze barbecue. We serveren hem met huisbereide kruidenboter, pepersaus & truffelsaus.

Als bijgerecht krijgt u gepofte aardappel met kruidenboter, geroosterde groenten (butternut, maïs en rode ui) & coleslaw.

Smokey ribs gelakt met Loonse stroop en sweet chili


Onze smokey ribs worden zoals voorgaande jaren gelakt met een huisbereide laksaus op basis van Loonse stroop, sweet chili en Oosterse specerijen. Onze ribben hebben we  enkele uren voorgegaard op de Oklahoma's smoker om ze dan mooi te lakken en te grillen als u toekomt.

Ze worden geserveerd met smokey cocktail en sweet chili saus. Als bijgerecht krijgt u gepofte aardappel met huisbereide kruidenboter, geroosterde groenten (butternut, maïs en rode ui) & coleslaw.

Trio van zeevruchten

         

Onze trio van zeevruchten bestaat uit een home made krabburger, brochette van tijgergarnalen en op de barbecue gegaarde kokkels met kruidenolie.

Deze wordt geserveerd met smokey cocktail & truffelmayonaise.

Als bijgerecht serveren we gepofte aardappel met huisbereide kruidenboter, geroosterde groenten (butternut, rode ui & maïs) en coleslaw.

Black Angus burger met truffel


Ook voor onze burgers hebben we gekozen voor het topvlees uit Maasmechelen. Deze burger wordt ter plekke voor u gegrild op onze barbecue.

We serveren hem tussen een rustiek hamburgerbroodje, met truffelmayonaise, pecorino, panchetta, gepekelde rode ui, gemarineerde tomatensalsa en rucola.

Langs de burger vindt u nacho's & een pittige dipsaus met paprika.


Black Angus burger met pepersaus

         

Ook voor onze burgers hebben we gekozen voor het topvlees uit Maasmechelen. Deze burger wordt ter plekke voor u gegrild op onze barbecue.

We serveren hem tussen een rustiek hamburgerbroodje, met pepersaus, cheddar, breydelspek, gepekelde rode ui, tomaat en veldsla.

Langs de burger vindt u nacho's & een pittige dipsaus met paprika.

Voor de allerkleinste smooksjuurfans


Voor de kinderen is er de keuze uit:

- Een kinderhamburger met home made ketchup en   

   groenten naar keuze (sla, tomaat, komkommer).

- Een kinderbrochette met gehaktballetjes en home made

   ketchup.

De kindergerechten worden geserveerd met rozemarijn aardappelen.


Hello world

Wenst u op de hoogte gehouden worden van onze winterbarbecue gerechten?